Kenapa Anda Perlukan Score A Programme?


1) Anda mahu anak/adik anda cemerlang dalam peperiksaan.

2) Anda mahu dapatkan soalan-soalan UPSR & PMR yang sebenar secara online.
3) Anda mahu memantau prestasi akademi anak/adik anda bila-bila dan di mana anda suka(online-24 hours) tanpa menunggu report kad sekolah pada hujung tahun di mana semuanya sudah terlambat...

4) Anda tinggal jauh dari Malaysia ( duk oversea la tu..) dan mahu lihat sejauh mana prestasi akademi anak anda berbanding pelajar di Malaysia.

4) Anda mahu extra money..money..money.. :).

4 comments:

Ambry dan Zalina 28 October, 2009 07:16  

27 Oct 09 - Hari nih 1st time dapat bonus K-Rewards. RM70 :)
28 Oct 09 - Pagi2 lagi Sifu Liza sms, suh tgk bonus sebab dah buat 'placement'. Total RM990.40.
Alhamdulillah...tengok structure..alamak! x paham daa..
Tengahari pegi HQ dengan Biz Partner-Kak Ayu dan Sifu Liza. Tujuan asalnya nak collect SAP, tetengok ada Sifu Rizal. Terus belajar pasal 'placement'. Terima kasih banyak2 pada Sifu Rizal & Sifu Liza, banyak ilmu dapat hari nih :)

Ambry dan Zalina 01 November, 2009 05:53  

Hari ni bonus dah bertambah. Alhamdulillah :)

Ambry dan Zalina 02 November, 2009 17:59  

anak: Exam dah habis yeeeaaayyyyy!!

mak: Exam dah abis pun jangan main games jer!!

anak: Bukan main games mak..main Score A.

mak: Main Score A tak per :)

Post a Comment

Score A Programme Silibus

Meliputi 100% sukatan mata pelajaran dan silibus TERKINI Kementerian Pendidikan Malaysia

Mengandungi lebih 250,000 bank soalan yang berkualiti dan sentiasa dikemaskini

Digubal oleh guru-guru pakar mata pelajaran dan penggubal kertas soalan.



Sekolah Rendah (Tahun 1-6)

Bahasa Melayu

Bahasa Inggeris

Matematik (Bahasa Inggeris dan Bahasa Cina)

Sains (Bahasa Inggeris dan Bahasa Cina)

Bahasa Cina

Bahasa Tamil



Sekolah Menengah (Tingkatan 1-3)

Bahasa Melayu

Bahasa Inggeris

Matematik (Bahasa Inggeris)

Sains (Bahasa Inggeris)

Bahasa Cina

Sejarah

Geografi



Tingkatan 4 dan 5

Kesusasteraan:

Bahasa Inggeris

Matematik

Sejarah

Sains

Perdagangan

Prinsip Akaun

Ekonomi Asas



Sains:

Bahasa Inggeris

Matematik

Sejarah

Fizik

Kimia

Biologi



i-teacher (new launch)

Matematik Tambahan

Matematik

Fizik

Kimia

Biologi

Sains

i-Teacher

i-Teacher
Good News for Form 5 Student

News Update!

News Update!
Sijil Kepatuhan Syariah

Testimoni UPSR 2010

Testimoni UPSR 2010

Followers

Cara Sertai

Segala urusan boleh dilakukan secara online, walau di mana anda berada dan pada bila-bila masa.



Jika Anda memilih Pakej Bukan Ahli – RM298 @ RM596



1) Hubungi saya di : ambrynaa@gmail.com

2) Saya akan terangkan details pembayaran.

3)Selepas pengesahan pembayaran dibuat, anda akan terima Activation Code & Top-up Code daripada saya melalui sms.

4) Layari http://www.scorea.com/ dan daftar Anak anda(Dependent) & Diri anda (Parent).

ATAU

E-mail (ambrynaa@gmail.com) kepada saya maklumat berikut:

1)Nama Penuh

2) No. Kad Pengenalan

3) Alamat

4) Hp No

5) Parent ID ( 5> huruf )

6) Nama Anak

7) Dependent/Child ID ( 5> huruf )

8) Umur

9) Darjah/Tingkatan

10) Nama Sekolah

Harga Pakej Score A Programme™


Nota: Activation Code & Top-up Code

- 1 Activation Code, berharga RM50, digunakan untuk pendaftaran 1 orang anak, sekali sahaja seumur hidup.
- 1 Top-up Code, berharga RM198 bagi Ahli, RM248 bagi Bukan Ahli, digunakan untuk akses selama 3 bulan, untuk kesemua anak.

PAKEJ BUKAN AHLI RM298

- Pendaftaran untuk 1 orang anak i.e 1 Activation Code (RM50).
- Penggunaan (akses) selama 3 bulan i.e. 1 Top-up Code (RM248).
-Tambahan RM50 bagi pendaftaran setiap tambahan anak ke 2 dan seterusnya, sekali sahaja seumur hidup.
- Top-up RM248 bagi penggunaan semula selama 3 bulan seterusnya bagi kesemua anak.

PAKEJ BUKAN AHLI RM596

- Pendaftaran untuk 1-2 orang anak i.e. 2 Activation Code (RM50 x 2 orang anak).
- Penggunaan (akses) selama 6 bulan i.e. 2 Top-up Code (RM248 x 2 orang anak).
- Tambahan RM50 bagi pendaftaran setiap tambahan anak ke 3 dan seterusnya, sekali sahaja seumur hidup.
- Top-up RM248 bagi penggunaan semula selama 3 bulan seterusnya bagi kesemua anak.

Nota: Pengiraan Kos Pembelajaran Score A Programme™
Kos 1 anak sebulan, untuk semua subjek, 24x7:
Ada 1 anak = RM298 / 3 bulan / 1 orang = RM99.33 sebulan
Ada 2 anak = RM596 / 6 bulan / 2 orang = RM 49.66 sebulan
Ada 3 anak = RM596 + 50 / 6 bulan / 3 orang = RM 35.88 sebulan
Ada 4 anak = RM596 + 100 / 6 bulan / 4 orang = RM 29.00 sebulan
Ada 5 anak = RM596 + 150 / 6 bulan / 5 orang = RM 24.86 sebulan

Cukup murah!
Lebih murah daripada harga melanggan Astro!
Lebih murah daripada kos pembelajaran tuisyen i.e. rm30 sebulan untuk 1 orang anak, untuk 1 subjek, 6 jam seminggu.

Pakej Ahli/Usahawan

PAKEJ AHLI / USAHAWAN e-BIZ RM596
Pendaftaran untuk 1-2 orang anak i.e. 2 Activation Code (RM50 x 2 orang anak).
Penggunaan (akses) selama 6 bulan i.e. 2 Top-up Code (RM248 x 2 orang anak).
Tambahan RM50 bagi pendaftaran setiap tambahan anak ke 3 dan seterusnya.
Top-up RM198 bagi penggunaan semula selama 3 bulan seterusnya bagi kesemua anak.
Untung runcit Top-up RM50 (Harga Ahli RM198, Harga Bukan Ahli RM248)
Dapat 1 akaun bisnes

PAKEJ AHLI / USAHAWAN e-PARTNER RM1,788
Harga sebenar RM2,980 i.e. 5 Set Portal SAP x RM596
Untung runcit / jimat RM1,192
Untung runcit Top-up RM50 (Harga Ahli RM198, Harga Bukan Ahli RM248)
Cara balik modal dengan jual produk – 3 Set Portal SAP x RM596 = RM1,788
Dapat 3 akaun bisnes

PAKEJ AHLI / USAHAWAN e-ENTREPRENEUR RM5,548 + Percuma RM418
Harga sebenar RM8,940 i.e. 15 Set Portal SAP x RM596
Untung runcit / jimat RM3,392
Untung runcit Top-up RM50 (Harga Ahli RM198, Harga Bukan Ahli RM248)
Percuma 6 keping DVD, 4 Leaflets, 5 Success Module – berharga RM418
Cara balik modal dengan jual produk – 10 Set Portal SAP x RM596 = RM5,960
Dapat 7 akaun bisnes

PAKEJ AHLI / USAHAWAN e-MAX RM10,800 + Percuma RM418
Harga sebenar RM17,880 i.e. 30 Set Portal SAP x RM596
Untung runcit / jimat RM7,080
Untung runcit Top-up RM50 (Harga Ahli RM198, Harga Bukan Ahli RM248)
Percuma 6 keping DVD, 4 Leaflets, 5 Success Module – berharga RM418
Cara balik modal dengan jual produk – 18 Set Portal SAP x RM596 = RM10,728 Dapat 11 akaun bisnes

Pengguna

1) Amyra Nur Aisya - 7 tahun
2) Farihah Jazmina - 9 tahun
3) Benjamin Ammar Hurairah - 7 tahun
4) Nur Syahira Saharunzaman - 9 tahun
5) Nur Iman Natasha Saharunzaman - 7 tahun
6) Nur Dina Balqis - 14 tahun
7) Nur Addin Kushairi - 12 tahun
8) Arfa Irdina Binti Akmal Syahrir - 7 tahun
9) Nur Layli Khayandari Binti Mohamed Ain - 10 tahun
10) Arie Anggara Bin Mohamed Ain - 7 tahun

Amyra Nur Aisya - 7 tahun

Amyra Nur Aisya - 7 tahun
Pengguna sejak September 2009

Farihah Jazmina - 9 tahun

Farihah Jazmina - 9 tahun
Pengguna sejak Oktober 2009

Benjamin Ammar Hurairah - 7 tahun

Benjamin Ammar Hurairah - 7 tahun
Pengguna sejak Oktober 2009

Nur Iman Natasha

Nur Iman Natasha
Pengguna sejak October 2009

Nur Syahira

Nur Syahira
Pengguna sejak Oktober 2009

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP